AUTOMESTER

UNIK PROFILM NEMT OG BILLIGT

Hej

Tak fordi, du har vist interesse for de små reklamefilm, vi laver for jer Automestre.

Her på siden kan du se de forskellige film, men inden du kigger på dem, vil vi gerne lige forklare, hvad det hele handler om. Giv os lige to minutter:

Automesterfilmene er et enkelt og effektivt redskab for dig til at styrke kendskabet til din virksomhed i dit lokalområde. Filmene er unikke for dig og dit værksted, men er lavet på en måde, så de er både hurtigt leveret og langt billigere for dig, end traditionelle profil- eller reklamefilm.

Det er de, fordi en stor del af filmene er produceret på forhånd, så det kun er optagelserne med dig, der skal laves. Det sparer tid – og tid er penge.
Samtidig sikrer vi stadig, at det produkt, du får, er lækkert og professionelt at se på – for vi vil jo gerne signalere, at din Automester er en lækker og professionel virksomhed.

Statement:

Henrik Eilertsen, Automester Espergærde, udtaler:
“Filmen, som jeg fik lavet af Svada Film har virkelig haft effekt. Folk har stoppet mig på gaden i Espergærde, fordi de har set min film, og jeg har endda haft en enkelt, der søgte arbejde hos mig af samme grund. Det er fedt, at have noget lækkert videoindhold på min Facebookside og det har helt vejen igennem været et godt samarbejde med Svada Film.”

Fakta: Henriks film havde mere end 10.000 visninger på Facebook i løbet af blot to uger.

HVORDAN?

Rent praktisk foregår optagelser til filmene sådan, at vi kommer til dig på en aftalt dag, og optager korte bidder med dig på værkstedet. Herefter klipper vi den færdige film, og sender den til dig indenfor 3-4 dage.

Priserne er som følger:
Hovedfilm (E+ eller lokal præsentation) alene: DKK 3850
Stykpris for de korte film (Hjulskift etc.): DKK 900
Samlet rabatpris for hele pakken (altså fem unikke film): DKK 7.900

Filmene er dine for tid og evighed, og kan frit benyttes på alle platforme – Facebook, Instagram, LinkedIn, hjemmeside etc.
Filmene er godkendt hos Automesters hovedkontor.

Hvis du vil booke tid til optagelse eller bare gerne vil høre lidt mere, er du velkommen til at ringe til Bertel på 5080 6080 eller Esben på 40 62 83 84. Du kan også skrive en mail til os på bertel@svadafilm.dk eller esben@svadafilm.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Automester E+

Automester Profilfilm

Automester: Onlinebooking

Automester: Hjulskift

Automester: Serviceeftersyn