DESIGNA KØKKEN

UNIK PROFILM NEMT OG BILLIGT

Hej!

Du er kommet til denne side, fordi du har vist interesse for de små reklamefilm, vi laver for Designa.

Her kan du se filmen, og læse lidt mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Profilfilmen er et enkelt og effektivt redskab for dig til at styrke kendskabet til din virksomhed i dit lokalområde. Den er unik for dig og din virksomhed, men er lavet på en måde, så den er både hurtigt leveret og langt billigere for dig, end traditionelle profil- eller reklamefilm.

Det er den, fordi en stor del af filmen er produceret på forhånd, så det kun er optagelserne med dig, der skal laves. Det sparer tid – og tid er penge.
Samtidig sikrer vi stadig, at det produkt, du får, er lækkert og professionelt at se på – for vi vil jo gerne signalere, at din folk har med en lækker og professionel virksomhed at gøre.

Statement:

Fornøjelsen med at lave filmen startede allerede i første telefonsamtale. Der var styr på hvad der skulle foregå og de gjorde det nemt for mig at tage stilling til en masse spørgsmål hurtigt. Selve filmdagen var præget af humør og overblik og vi fik et resultat, jeg er stolt af. Vi lancerede filmen efter nytår og har fået rigtig meget positiv feedback fra kunder, flere har fortalt at de er trygge ved at gå til os efter de har set filmen. Jeg planlægger at bruge filmen flere gange i løbet af året og måske i samarbejde med Svada Film få lavet nogle nye i løbet af året.

Bo Christensen, Designa Hillerød

HVORDAN?

Rent praktisk foregår optagelser til filmen sådan, at vi kommer til dig på en aftalt dag, og optager korte bidder med dig i butikken. Herefter klipper vi den færdige film, og sender den til dig indenfor 3-4 dage.

Prisen for den færdige film er DKK 6000 plus moms. 

Filmen er din for tid og evighed, og kan frit benyttes på alle platforme – Facebook, Instagram, LinkedIn, hjemmeside etc.
Filmene er godkendt af Designas hovedkontor.

Hvis du vil booke tid til optagelse eller bare gerne vil høre lidt mere, er du velkommen til at ringe til Bertel på 5080 6080 eller Esben på 40 62 83 84. Du kan også skrive en mail til os på bertel@svadafilm.dk eller esben@svadafilm.dk